Marfil Santacoloma cadete , campeon de Catalunya

Publicado  miércoles, 16 de junio de 2010

L'equip dirigit per David i Mario a la banqueta , va conseguir el primer i únic titol de la temporada , just despres d'anunciar la seva marxa de l'equip de santacoloma .

A las semifinals senfrontaven al Barcelona , al cual van dexar per terra literalment , imposantse amb un clarissim 9-3 que deixava la final força decantada per ells , perque la motivació de cara al dia seguent era espectacular .

Dissabte , a la final , patiment a la primera part on el Mataro , amb una mica de fortuna , va arribar a tenir una ventatge de tres gols . Però abans del descans Marfil va conseguir l'empat que despres serviria de revulsiu per sortir a la segona part i conseguir la victoria per 7-4 .

Els gols dels de santacoloma , van ser de Dani , Edu , Xavi(2) , Carlitos i Victor(2)